Campervan Rental

Welkom bij Soulvans Chili!

Wij zijn een Duits-Chileens familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verbouwen en verhuren van campers.

Naast het verzorgen van veilige en betrouwbare campers, hechten wij veel waarde aan een goede klantenservice, omdat we graag willen dat je een leuke en ontspannen campervakantie in Chili hebt. Om die reden staan we altijd klaar om advies te geven over je reisplanning.

Voor onze campers gebruiken we de Mitsubishi L300 en de Suzuki APV. De campers zijn door ons persoonlijk aangepast en bevatten veel details die zich bewezen hebben bij onze eigen roadtrips. Het verhuren van campers is voor ons echt een passie, waarbij we altijd openstaan voor opmerkingen en suggesties. Foto’s en informatie over prijzen en voorwaarden zijn te vinden onder het tabblad ‘Camper’. Wij zijn flexibel, dus ook wanneer je op zoek bent naar een heel persoonlijke reis, neem contact met ons op en we helpen je je eigen individuele campervakantie samen te stellen.

Behalve de verhuur van campers, helpen we onze klanten ook graag met eventuele andere boekingen. Neem hiervoor contact met ons op. We zijn natuurlijk ook bereid om niet-klanten tegen betaling hierover te adviseren.

Ben je geïnteresseerd in de kale schoonheid van de woestijn, geisers en het maken van hoogtemeters, moet je zeker kennismaken met San Pedro de Atacama. Dit is in een reis van drie weken perfect te combineren met de prachtige kusten van Chili en met Argentinië.

Voor de liefhebbers van het ruige zuiden zijn Torres del Paine en de Carretera Austral een must. Prachtige weidse landschappen bepalen hier het beeld.

In het meren- en rivierengebied domineren weelderig groen en een overvloed aan water, beheerst door de indrukwekkende vulkanen van Chili. Een heet bad in één van de vele warme bronnen rondt de vakantie af.

Wanneer je nog vragen hebt, kun je via email contact met ons opnemen: contact@soulvans.com Hoewel deze pagina in het Nederlands beschikbaar is, spreekt ons team zelf geen Nederlands. Wij beantwoorden je vragen echter graag in het Engels, Duits of Spaans. We hopen je binnenkort als klant bij ons te verwelkomen!

Het Soulvans team.